Завршна манифестација пројекта „Енергија је свуда око нас 2021.”

Објава резултата и додела награда пројекта ,,Енергија је свуда око нас 2021.” ове године одржана је путем Зоом апликације 25. 1. 2022. на Факултету за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду.

Пројекат „Енергија је свуда око нас” је једанаести пут реализован у основним и средњим школама у АП Војводини, у суорганизацији Центра за развој и примену науке, технологије и информатике и Факултета за економију и инжењерски менаџмент, и уз свесрдну подршку Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице.

На овогодишњем такмичењу ученица наше школе, Јелена Константинов, у категорији Ликовни радови освојила је прво место причом Еко, Лидија Весков у категорији Ликовни радови освојила је прво место рачунарском графиком, и Ања Трифунац у категорији Ликовни радови освојила је друго место.

Центар окупља велики број стручњака, научника и младих талената, чланове из разних институција и организација, професоре факултета, наставнике основних и средњих школа, економисте, инжењере, информатичаре, менаџере из радних организација и предузећа.

Ментор мр Снежана Замуровић, професор информатике и рачунарства